Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bingöl'de "Dünya Yetimler Günü"

        (Fotoğraflı)

        Yılmaz Atar

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Belediyesi tarafından organize edilen "Dünya Yetimler Günü" programına 101 aile katıldı.

        Uluslararası İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından kabul edilen "Dünya Yetimler Günü" etkinleri kapsamında Bingöl Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi. Etkinliğe Vali Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü M. Emin Çakan,İHH Bingöl Şube Başkanı Muhittin Gili, yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

        Bugünün yetimleri sahiplenme günü olduğunu vurgulan Belediye Başkanı Yücel Barakazi," Bizde bugün de Bingöl'deki yetimleri anmak, onlara birlikte olmak amacıyla hepsini davet ettik. Böyle bir günü bizlerle paylaştıkları için onlara teşekkür ediyoruz. Bize İslami anlayışımızı yeniden gözden geçirmemizi, onları tekrar hatırlamamızı ve sahiplenmemiz gerektiğini hatırlattıkları için onlara teşekkür ediyoruz. Dünya Yetimler Günü'nün tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

        Program, çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.

        (YA-HİV-

        11.06.2017 10:13:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler