Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hersek Sahili'nde hummalı çalışma

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Hersek Sahilinde gerçekleştirilen çalışmaları AK Parti Yalova İl yöneticilerine anlattı.

        Askeri bölgeden devralınan bölgede yapılan çalışmaları yerinde gösteren Başkan Oral, "Bu sahil, yaz aylarında bölgemizin en gözde mekanları arasında yer alacak" dedi.

        Bölgenin doğal dokusunun korunacağını ifade eden Başkan Oral, sahil bandı boyunca temizlik çalışmaları devam ediyor. 4 yıl önce bölgeye girmeyi hedefliyorduk, ancak bu güne nasip oldu. Sahil şu anda traktörlerle derinden temizleniyor. Ardından 4 yıl önce satın aldığımız araçla sahil bandındaki kumlar tamamen temizlenecek. Kademeli orak bölge için hazırladığımız projeleri de hayata geçireceğiz" diye konuştu.

        (MM-MA)

        11.06.2017 13:45:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler