Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı'nda iki mahalle bir iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği geleneksel mahalle iftarları, Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallelerinin ortak iftarıyla devam etti.

        Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftardan önce Başkan Duruay ve eşi Hatice Duruay, masaları tek tek dolaşarak, vatandaşlar ile selamlaştı ve Ramazanlarını tebrik etti. İftar yemeğinin ardından konuşan Duruay, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, "Bildiğiniz gibi Ramazan birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşmak, hoşgörü demek. Biz de bu manada Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallelerimizdeki hemşehrilerimizle beraber iftar yapalım istedik. Hepinizden Allah razı olsun. Şu birliğimizi beraberliğimizi bir ömür boyu sürdürsün" diye konuştu.

        "Mogan Gölü temizleniyor"

        Göreve geldikleri günden bu yana büyük bir gayretle çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Duruay, şunları kaydetti:

        "25 yıldır çözülmeyen bir sıkıntımız vardı. Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallelerimize sınır olan Mogan Gölü'nün temizliği, Avrupa'nın en büyük projesi olarak şu anda gerçekleşiyor. Bu bizim için bir şereftir. Gölbaşı'na hizmet etmek artık görev değil bir namus şeref meselesi olmuştur. Çünkü sizler 15 Temmuz'da FETÖ teröristinin inlerine kadar indiniz. Gerek TRT'de, gerek Özel Harekat'ta, gerek Genelkurmay'da, gerek Külliye'de olsun hepsinde de Gölbaşılılar vardı. Hepinizden Allah razı olsun. Bunun yanında devlet hastanemizin temeli atılıyor ve Gölbaşımızda MOBESE yapıldı."

        Duruay, Haymana yolundaki pazar yeriyle ilgili imar çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirterek, "Ondan sonra oraya güzel bir kültür merkezi, fitness merkezi, yüzme havuzu yapacağız. Sene sonuna kadar da buranın temelini atacağız" açıklamasını yaptı.

        İftar programında, semazen gösteri, tasavvuf müziği dinletisi ve çocuklar için Hacivat Karagöz gösterisi yer aldı.

        (SLCK-BT-Y)

        12.06.2017 10:20:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler