Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de köy yolları asfaltlanıyor

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Valisi Zülkif Dağlı Küçük Ahmetler köy yolunda başlatılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. İdarenin asfalt programı kapsamında merkez ve ilçe köy yollarına toplam 205 kilometre sıcak asfalt uygulanacağını kaydeden Dağlı, ardından 15 milyon liralık yeni bir ihale daha yapılacağını kaydetti.

        Küçük Ahmetler'deki çalışmanın 3 gün içerisinde bitirileceğini dile getiren Dağlı "Geçtiğimiz hafta buranın TMT'si alt hazırlığı yapılmıştı. Sıcak asfaltımızı dökmeye başladık. 15 cm kalınlığında Standartlara uygun bir asfalt. Burası Küçükahmetler Köyü 7 kilometre asfalt yapılacak ve 3 gün içerisinde burayı bitirmeyi planlıyoruz" dedi.

        Merkez ve ilçelerde 205 km'lik köy yolunun asfaltlanacağını hatırlatan Vali Dağlı daha sonra 15 milyon liralık yeni bir ihale daha yapılacağını ifade ederek "Biz 60 km asfalt çalışmamızı rutin bir şekilde yapıyoruz. Bunun 10 milyon gibi bir maliyeti var idaremize. Merkezdeki çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçelere geçeceğiz. İlçe çalışması Yığılca'dan başlayacak. 60 km'lik çalışmanın ardından 45 km'lik bir çalışmamız daha olacak. Ardından 75 km bir çalışmamız olacak. Yani toplamda 205 km gibi bir asfaltımız olacak. Ondan sonrası için de tabi hedeflerimiz var. 15 milyon liralık yeni bir ihale daha yapılacak" diye konuştu.

        (AY)

        12.06.2017 14:50:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler