Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bulanık'ta 10 adet semt sahası için ihale yapıldı

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Belediyesinin yaptıracağı 10 adet semt sahası için ihale yapıldı.

        Basına açık yapılan ihaleye 9 firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan Piran Mühendislik 718 bin, Sabırlar İnşaat 749 bin 450 TL, Sümer İnşaat - Yapı 898 bin 800 TL, Asr Mühendislik 815 bin, Köseoğlu Yol Yapı 680 bin, Zirve İnşaat 890 bin, Anıt Temizlik İşleri 790 bin, Lale Otomasyon-Med. İnş. 849 bin ve Altun Mühendislik adlı firma da 527 bin TL teklif verdi. İhalenin yaklaşık maliyetinin 1 milyon 21 bin 458 TL 4 kuruş olduğu belirtildi. İhale komisyonu ihale sonucunun yapılacak olan değerlendirmeden sonra açıklanacağını belirtti.

        İhaleden sonra açıklama yapan Bulanık Mal Müdürü ve Belediye Mali Hizmetler Müdür Vekili Ömer Kaya, ihalelerde kamu yararına yönelik azami çaba sarf edildiğini belirterek, ihalelerin yürürlükteki yasa ve düzenlemelere uygun biçimde gerçekleştirildiğini söyledi. Belediyenin tüm çalışmaları şeffaf olduğunu belirten Kaya, "Biz belediyenin tüm işlerini dürüst ve şeffaf yapıyoruz. Tüm çalışmalarda halkın çıkarlarını ön planda tutacağız. Bugün de yapılan ihalenin şeffaf olması için tüm basına açık olmasını sağladık. İhaleye katılan herkese teşekkür ediyorum. İhale sonucu yapılacak incelemelerin ardından ayrıca kamuoyuna duyurulacaktır" dedi.

        Bulanık Belediyesi Toplantı Salonunda yapılan ihaleye Bulanık Belediyesi Fen İşleri Müdürü Selda Zırhlı, Bulanık Mal Müdürü ve Belediye Mali Hizmetler Müdür Vekili Ömer Kaya, Bulanık Özel İdare Müdürü ve Bulanık Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Mahsun Çapalı, ihale komisyonu ve firma yetkilileri katıldı.

        (MSA-Y)

        12.06.2017 16:38:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler