Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyoğlu hayvan barınağında gönüllü temizlik

        - Beyoğlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayvan barınaklarına bakım yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Ufuk Kıvık

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ilçedeki hayvan barınaklarına bakım yapıldı.

        Beyoğlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Alman temizlik firması aracılığı ile hayvan barınakları temizlendi. 20 çalışanın katıldığı temizlik çalışmasıyla yaklaşık 150 köpek ve 100 kedinin hijyenik bir yaşam alanına kavuşması sağlandı. Proje kapsamında profesyonel temizlik makineleri kullanıldı. Bakım çalışmasında özel oluşturulan ekip tarafından barınakların temizlik ve bakım çalışması yapılarak dezenfekte edildi.

        Öte yandan köpek kulübeleri ve kedi barınaklarında yenileme çalışmaları da yapılarak bu çalışmaların belirli periyotlar halinde uygulanacağı öğrenildi.

        "Misafirlerimizin hijyenik ortamda yaşamaları bizim için önemli"

        Barınaktaki hayvanların hijyenik bir ortamda barınmasının önemli olduğunu belirten Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Metin Topcan, "Buradaki misafirlerimizin sağlıkları ve hijyenik ortamda yaşamaları bizim için çok önemli. Dolayısıyla bunun için sürekli araştırmalar yapıyoruz. Bu bağlamda sosyal sorumluluk projesi kapsamında görmüş olduğunuz projeleri yapıyoruz. Bu çalışmalar yıl içerisinde sürekli tekrar edilecek. Önemli olan misafirlerimizin, hayvanlarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda barınmalarına sağlamak" dedi.

        (UK-MD-MK-Y)

        13.06.2017 13:13:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler