Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGK Müdürü Derin'den esnafa bilgilendirme

        (Fotoğraflı)

        Adem Çakır

        MANİSA (İHA) - SGK Selendi İlçe Müdürü Hasan Tahsin Derin, işveren ve Bağ-Kur borçlarına getirilen af hakkında esnaf ve işverenleri ziyaret ederek bilgilendirdi ve yapılandırma çağrısında bulundu.

        Selendi Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Hasan Tahsin Derin, 7020 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 27 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren İşveren ve Bağ kur borçlarına getirilen afla ilgili ilçede bulunan esnaf ve işverenleri ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.

        Esnaf ziyaretlerinde esnaf ve işverenlere broşür dağıtarak aftan yaralanmaları konusunda çağrı yapan Derin, "Bilindiği üzere 7020 sayılı bazı alacakları yeniden yapılandırılması ile bazı kanunlarda ve bir kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılanmasına dair kanun 5 Mayıs 2017 tarihli ve 30078 sayılı resmi gazetede yayımlanarak girmiş bulunuyor. Bizde bu kapsama giren borçları bulunan işverenlerimizin ve sigortalarımızın 7020 sayılı kanun kapsamındaki borçlarını yeniden yapılandırmak için esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirerek merkez müdürlüğümüze kendilerini davet ederek müracaatlarını bekliyoruz. Borçları bulunan işverenlerimizin kurumumuzun resmi internet sayfasından (www.sgk.gov.tr) e-bildirge kullanıcı kodu ve şifresi ile 7020 sayılı kanun kapsamındaki borçlarını yeniden yapılandırılmak amacıyla müracaat edebilirler." dedi.

        (AÇ-SC)

        14.06.2017 16:55:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler