Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akyazı Belediyesi ekiplerinden bayram temizliği

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldırım

        SAKARYA (İHA) - Akyazı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.

        Ramazan Bayramı öncesinde Akyazı Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ana yollar, mezarlıklar, çocuk oyun parkları, refüj ve kavşaklarda temizlik çalışmalarına başlanıldı. Vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince en yoğun olarak ziyaret ettiği mekanlar arasında yer alan mezarlıklar, Akyazı Belediye Başkanlığına bağlı ekipler tarafından temizlenerek bayrama hazır hale getirildi. Ekipler ayrıca ilçe genelinde bulunan ana yol güzergahlarında otların temizlenmesi, asfaltın süpürülmesi, kaldırımların temizlenip boyanması, çocuk oyun parklarının temizlenip, bozulan veya kırılan oyun gruplarının tamirat işlemlerini bayrama yetiştirmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

        Akyazı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, "Yıl içinde düzenli olarak yapılan temizlik işlemleri Ramazan Bayramı münasebeti ile yoğun bir şekilde devam ediyor. İlçemize gelen misafirlerin Akyazımızı en güzel şekilde göstermek için canla başla çalışıyoruz" denildi.

        (BCT-İÇ)

        15.06.2017 11:21:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler