Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TATSO'dan üyelerine iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) ilçede faaliyet gösteren üyelerine yönelik iftar programı düzenledi.

        İlçedeki özel bir restoranda düzenlenen iftar yemeğinde üyeleriyle bir araya gelen TATSO yönetim kurulu üyeleri; hem üyelerle birlikte iftar açtı hem de odanın çalışma ve projeleri ile ilgili bilgilendirdi.Düzenlenen iftar programında kısa bir konuşma yapan TATSO Başkanı Bilal Dağdağan, yönetim kurulu adına katılımlarından ötürü üyelerine teşekkürlerini iletti. TATSO olarak yürüttükleri çalışma, proje ve faaliyetlerle ilgili üyeleri bilgilendiren Dağdağan, oda olarak birçok güzel çalışma ve projeye imza attıklarını söyledi. Bölgeye büyük katkı sağlaması beklenen pomza ve perlit proje çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Başkan Dağdağan, iki konu ile ilgili de proje çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

        TATSO üyeleri ise, iftar davetinden ötürü yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini ilettiler.

        (HO-MSA-Y)

        15.06.2017 12:02:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler