Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sancaklıbozköy bin 600 metrelik kanalizasyon hattı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi'ne bin 600 metre ek kanalizasyon hattı döşeme çalışmasına başladı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahallelerin ihtiyaçlarına teker teker çözüm üretiyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi'nin yetersiz gelen kanalizasyon hattını uzatıyor. MASKİ ekipleri, mahalledeki kanalizasyon hattına ek olarak bin 600 metre hat döşeme çalışmasına başladı. Civarda tarım arazileri bulunan vatandaşlar da çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi. Mahalle sakini Cemal İğneci, mahallelerinde yapılan hizmetten memnun olduklarını ifade ederek, "Burada sinekler ve yılanlar vardı. Kokudan duramıyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımızın yaptığı işten çok memnunuz. Yerin altına yapılan hizmeti göz görmüyor ama gönül görüyor" dedi.

        (AY-Y)

        15.06.2017 13:49:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler