Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'de Kayseri rüzgarı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında, Kayserililer hemşehri gecesi düzenlendi.

        Kepez Belediyesi tarafından Kepez Spor Tesisleri'nde gerçekleşen Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen hemşeri geceleri, Kayseri yöresi ile devam etti. Antalya Kayserililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile gerçekleşen gecede Nefes Et Musiki Topluluğu sahne aldı. Yörenin en sevilen türkülerinin söylendiği geceye Antalya Kayserililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Paksoy da ev sahibi olarak katıldı. Topluluğun seslendirdiği bölge türkülerine Antalya'da yaşayan Kayserili vatandaşlar da eşlik etti. Etkinlik alanındaki vatandaşlardan yoğun ilgi gören hemşehri geceleri farklı yörelerde devam ederken, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehri derneklerine ve Anadolu kültürüne her zaman destek verdiklerini ifade etti.

        (AA-

        16.06.2017 09:38:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler