Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Duruay, Karaalili vatandaşlarla birlikte oruç açtı

        Çiğdem Şirin

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Karaali Mahallesi'ndeki vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

        Ashab-ı Süffe Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileri tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasıyla başlayan programda Başkan Duruay, masaları tek tek dolaşarak, Karaalili vatandaşlar ile selamlaştı ve Ramazanlarını tebrik etti. İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Duruay, Ramazan ayının, birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma ayı olduğunun altını çizerek, "Biz de sizlerle beraber olmak ve sizlerle iftarımızı açmak için buraya geldik. Hepinizden Allah razı olsun. Bizleri onurlandırdınız. Cenab-ı Mevlam tutmuş olduğumuz oruçları dergahında kabul eylesin. Sevdiklerimizle beraber afiyet içerisinde nice Razamanları, bayramları nasip etsin"diye konuştu. İftar programı sonrası çocuklara puzzle hediye edildi.

        Programa, Başkan Duruay, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (ÇİĞ-BT-Y)

        16.06.2017 10:14:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler