Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sıcaklar bastırınca vatandaşlar camide şekerleme yapmaya başladı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın'da sıcakların aniden bastırması ile birlikte vatandaşlar iftar vaktini camilerde şekerleme yaparak beklemeye başladı. İmsak ile iftar vakti arasındaki yaklaşık 17 saatlik süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan vatandaşlar namaz aralarında camilerin serinliğini en iyi şekilde değerlendiriyor.

        Aydın'da bu yıl ramazan ayının ilk yarısı oldukça serin geçerken, son günlerde aniden sıcakların bastırması ile birlikte namaz aralarında camiler şekerleme yapanların akınına uğramaya başladı. Efeler ilçe merkezinde 35 derece civarında seyreden sıcaklarda vatandaşlar dışarıda dolaşmak yerine zamanlarının büyük kısmını camide geçirmeyi tercih ediyor. Bir yandan hatim edip namazı da cemaatle kılan vatandaşlar bunaltıcı sıcaklarda zamanlarını camilerde değerlendirip fırsat bulduklarında da camide şekerleme yapıyorlar.

        (İK)

        16.06.2017 12:34:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler