Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhasebeciler iftarda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Keşan ilçesinde, serbest muhasebeci ve mali müşavirler, düzenlenen iftarda bir araya geldi.

        Şapçı Ağadayı Tesislerindeki iftara Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMBD) Genel Başkan Yardımcısı Rahmi Başol, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kenan Karakuş, Başkan Yardımcısı Osman Kenan Baydar, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, Keşan Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner ve mali müşavirler muhasebeciler katıldı. İftar yemeğinde konuşan MMMBD Keşan Şubesi Başkanı Haluk Kaba, iftara katılanlara teşekkür etti.

        Daha sonra söz alan Kenan Karakuş ise, "Geçtiğimiz günlerde de Edirne'de bir iftar düzenledik. Eylül ayından sonra sabah kahvaltıları düzenleyerek ilişkilerimizi kendi aramızda yoğunlaştırıp, kavgasız bir geleceğin temellerini hazırlamak istiyoruz. Maliye Bakanlığı KDV ile ilgili İngiliz modelini uygulamaya çalışıyor. Belli bir zümreden KDV kalkacak. Defterler tutulmayacak ve hazır beyan sistemi devreye giriyor" dedi.

        İftarda, Serbes Mali Müşavir Muhasebeci ruhsatı alan Onur Durmaz'a, Kenan Karakuş tarafından rozet takıldı.

        (AG-MEF-Y)

        16.06.2017 23:59:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler