Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül'de fırın ve lokantalar denetlendi

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Zabıta ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği denetim programı ile iş yerleri kontrol edildi.

        Altıeylül Belediyesi ekipleri ilçede fırın ve lokantaları denetledi. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacı ile Altıeylül ilçesi sınırları içerisinde bulunan ekmek fırınları başta olmak üzere tüm gıda imalathaneleri ile lokanta ve benzeri işletmeler, genel temizlik, gıda maddelerinin saklama koşulları, kılık kıyafetler ile insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek unsurlar ekiplerce denetlendi. Görülen olumsuzlukların giderilmesi yönünde iş yeri sahipleri uyarılırken, mevzuata uygun çalışan iş yeri sahiplerine teşekkür edildi. Yetkililer gıda denetimlerinin aralıksız devam edeceğini söyledi.

        (TS)

        19.06.2017 14:15:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler