Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Atatürk Liseliler Derneği, yönetimini belirledi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin'in en eski liselerinden biri olan ve 55 yıllık geçmişe sahip bulunan Mersin Atatürk Lisesi mezunları, bugün Atatürk Anadolu Lisesi adıyla eğit-öğretime devam eden liselerine bir vefa örneği sergileyerek dernekleşti. Mersin Atatürk Liseliler Derneği, kurulumundan 6 ay sonra da ilk yönetimini belirledi.

        Mersin Atatürk Liseliler Derneği üyeleri, dernek binasında ilk genel kurullarını yaptılar. Mehmet Ruhi Yüksel'in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda derneğin yönetimi de belirlendi. Yapılan seçimde Başkanlığa Mahmut Baykul getirilirken, Yönetim Kurulu Elmas Durma, Mehmet Ruhi Yüksel, Atilla Özçimen, Serap Şimşek, Arslan Fındık, Gülten Çavuş ve Necla Bugay Çavuş'tan oluştu.

        (KYM-Y)

        19.06.2017 15:56:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler