Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Duruay'dan Kadir Gecesi mesajı

        ANKARA (İHA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kadir Gecesi vesilesiyle yayımladığı mesajda, "Rahmet ve mağfiretin bol olduğu bu gecede, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutup, sevgi, saygı ve hoşgörüyü en üst seviyede yaşayarak gönül dünyamızı aydınlatmalıyız" dedi.

        Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Duruay, mesajında, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığı bu günlerde Kadir Gecesi'ne ulaşmanın maneviyatını ve heyecanını yaşadığını belirtti. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde sema kapılarının ardına kadar açık olmasının kendilerine sunulan bir fırsat olduğunu ifade eden Başkan Duruay, şunları kaydetti:

        "Rahmet ve mağfiretin bol olduğu bu gecede, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutup, sevgi, saygı ve hoşgörüyü en üst seviyede yaşayarak gönül dünyamızı aydınlatmalıyız. Bu mübarek gecenin tüm insanlık alemine sevgi, saygı, huzur, mutluluk getirmesini, turulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabul edilmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyorum."

        (JA-BT-Y)

        21.06.2017 11:02:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler