Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir'e Gençlik ve Kültür Evi

        (Fotoğraflı)

        Ali Rıza Önses

        KONYA (İHA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, adını av tüfeği üretimi ile duyuran Üzümlü Mahallesi Gençlik ve Kültür Evine kavuşuyor.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Demirel ve Üzümlü Mahallesi Muhtarı Salih Özparlak ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan Üzümlü Gençlik ve Kültür Evi'nde incelemelerde bulundu. Özaltun, ihaleyi üstlenen firmanın yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

        "Taşra mahallelerinin kültür merkezine kavuştuğu dönemi yaşıyoruz"

        Üzümlü Mahallesi'nde Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası yürürlüğe girmeden önce 37 yıl belde belediyesi hizmet binası olarak kullanılan Beyşehir Belediyesine ait olan iki katlı yapının yıkılmasının ardından yerine kültür merkezi yapılması için harekete geçtiklerini belirten Özaltun, "Yerleşim merkezinin meydanında yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik ve Kültür Evimizin yaklaşık yapım maliyeti 1 milyon lira civarında. Merkezin kısa süre içerisinde bitirilmesiyle Üzümlü mahallemize hizmet vermesini hedefliyoruz. Yöre halkımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Artık sadece Beyşehir merkezimiz değil, ilçemize bağlı taşra mahallelerimizin de kültür merkezlerine kavuştuğu bir dönemi yaşıyoruz" dedi.

        (AH-Y)

        22.06.2017 15:45:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler