Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        22. Köyceğiz Briç Festivali

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde, bu yıl 22'ncisi düzenlenen "Cennet Köyceğiz Briç Festivali" 19-70 yaş arası 250 oyuncuyu buluşturdu.

        Türkiye Briç Federasyonu tarafından, Köyceğiz Belediyesinin desteğiyle, Köyceğiz Şehir Lokalinde düzenlenen organizasyon 7 kategoride yapıldı. Briç Federasyonu Muğla İl temsilcisi Ali Atacan, briç oyununun zeka geliştiren bir spor olduğunu dile getirdi.

        Oyunun, Türkiye'de gelişmesi için çaba harcadıklarını aktaran Atacan, "İleriye dönük plan yapma yetisi ve muhakeme yeteneğini geliştiren bir oyun, Türkiye'de uzun yıllardır var olan bu oyunun daha iyi noktaya gelmesi ve daha geniş kitlelerce oynanmasını amaçlıyoruz. Briç aynı zamanda birlikte hareket etme, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştiren bir oyun. Türkiye'de bilinen en eski ve usta oyunculardan biri de rahmetli İsmet İnönü'dür. Tüm gençleri Briç öğrenmeye ve oynamaya davet ediyoruz" dedi.

        (CC-MB-Y)

        03.07.2017 13:59:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler