Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığında görev değişimi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Temizyürek

        KIRIKKALE (İHA) - Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesince çalışmaları tamamlanan kararname ile 780 hâkim ve savcının yeri değişti. Değişiklik sonrası Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı görevine Erdoğan Bayrakdar atandı.

        Hazırlanan kararname sonucunda görev yeri değişen Kasım Tüten, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığından Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı görevine getirildi. Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevinde bulunan Erdoğan Bayrakdar ise Kırıkkale'nin yeni Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

        İsmi firari FETÖ üyesi Adil Öksüz sorgulamalarında geçen, Öksüz'ün ifadesini alan ve tutuklanmasını talep eden Cumhuriyet Savcısı olarak bilinen Savcı Cihan Ergün ise görev değişimi kararnamesi kapsamında Ankara Batı Cumhuriyet Savcılığı görevinden Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı görevine atandı.

        (MT-SLH-Y)

        04.07.2017 12:43:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler