Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yerli ve yabancı öğrenciler engelliler ile piknik yaptı

        - 'Adım at' projesi kapsamında 17'si yabancı, 18 Türk öğrencinin Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fizik Tedavi Bölümü öğrencileri ve AIESEC ortak projesinde Muğla'daki bazı engelli gençler ile Kışla'da piknik yaptı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi FTR (Fizik Tedavi) Bölümü Öğrencileri ve AIESEC ortak Projesi 'Adım At' projesi kapsamında 17 gönüllü yabancı öğrenci ve 18 Türk öğrenci Temmuz ayı boyunca engellilerle yapacakları değişik etkinliklerden ilkini Menteşe Kışla Parkı'nda gerçekleştirdi.

        Menteşe Belediyesi Kent Meclis engelliler Meclisi'nin AIESEC ve MSKÜ Fizik Bölümü öğrencileri ile ilk defa uluslar arası düzeyde gerçekleştirdiği proje kapsamında Menteşe kışla parkında Menteşe'de yaşayan bazı engelliler ve aileleri ile bir araya geldiler. Menteşe Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elif Şenol, her Salı günü Kışla parkında değişik etkinlikler düzenleyeceklerini açıklarken, projeye gönüllü olarak katılan yabancı öğrenciler engelliler ile kitap boyama başta olmak üzere değişik etkinlikler gerçekleştirdiler.

        (BT)

        05.07.2017 13:34:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler