Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'nin En Büyük Eğitim Kurumu, Söke Belediyesi Yaz Okulu

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke'de geçtiğimiz yıl bin 350 öğrenciyi ağırlayan belediye yaz spor okulu, yeni sezonda bin 962 öğrenciye eğitim veriyor. Temmuz ayı başında kurslarına başlayan yaz okulu 30 Ağustos'ta sona erecek.

        Söke merkezde bulunan Bedesten, ADÜ İşletme Fakültesi Yenikent, Yenicami, Çeltikçi ve Sökebey Semt Evleri, çevre mahalleler Bağarası, Yenidoğan, Sarıkemer, Güllubahçe Semt Evlerinde toplam 56 sınıfta 21 öğretmenin yer aldığı yaz okulunda öğrenci kaydı rekor düzeye ulaştı. Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 7-14 yaş aralığında çocuklara yönelik ücretsiz olarak gerçekleşen yaz okulu kurslarında 1.962 öğrenci eğitim alacak. İngilizce, Almanca Bilgisayar, Resim, Ebru, Basketbol, Futbol, Anlayarak Hızlı Okuma, Drama, Gitar, Jimnastik, El Becerileri, Zeka Oyunları, Bale, Modern Dans, Anadolu Ateşi, Modern Folklor, Ses Eğitimi, Tiyatro eğitimleri veriliyor.

        Yaz okulunda Sökeli çocukların yine eğlenirken öğreneceklerini ve yaz tatilinde boş vakitlerini kurslarla değerlendirdiklerini belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; yaz okuluna ilginin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Başkan Toyran; "Söke Belediyesi olarak gerek yetişkinlere, gerekse çocuklarımıza yönelik eğitimleri önemsiyoruz. Kurs Merkezimiz ve Semt Evlerimiz aracılığı ile kurslarımız her geçen yıl ivme kazanarak devam ediyor" dedi.

        (LT-MB-S)

        10.07.2017 15:32:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler