Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fener Mahallesine sıcak asfalt

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediyesi, 20 bine yaklaşan nüfusuyla Fener Mahallesi'nde asfalt çalışmalarına devam ediyor.

        Muratpaşa Belediyesi, 2017'nin ilk 6 ayı geride kalırken Yeşilbahçe, Şirinyalı ve Fener Mahalleleri'nde asfalt çalışmalarını tamamladı.

        Yıla Yeşilbahçe Mahallesi'nden başlayan ve Şirinyalı'yla devam eden Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Fener Mahallesi'nde Muratpaşa Belediyesi hizmet binası, Borsa Semt Polikliniğini, Antalya Ticaret Borsası Ticaret Meslek Lisesi'nin bulunduğu 1968 sokak ve bağlantı yollarında çalışmaların tamamlanmasının ardından mahallenin batı yakasına geçti.

        Bülent Ecevit Bulvarı ve Tekelioğlu Caddesi arasında yer alan 1950, 1951, 1946 Sokaklarla, yollarda hafta sonu başlayan çalışmalarda eski asfalt tamamen kazındı ve sonrasında asfaltlama çalışmaları başladı.

        Muratpaşa Belediyesi, 20 bine yaklaşan nüfusuyla Fener Mahallesi'nde 18 sokakta yaptığı çalışmalarda 11 bin ton asfalt malzeme kullandı.

        (SÇ-SÇ-Y)

        12.07.2017 10:42:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler