Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Siverek'te 15 Temmuz resim sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında resim sergisi açıldı.

        Öğrenciler tarafından yapılan ve 15 Temmuz'da FETÖ'nün hain darbe girişimini anlatan yaklaşık 50 resim, Lezgo Park'ta sergilendi. Açılışta konuşan Siverek Kaymakamı Metin Demirel, demokrasi şehitlerini rahmetle andıklarını söyleyerek, şehitlerin kahramanlığı sayesinde bugünleri yaşadıklarını belirtti. Gazilere minnettar olduklarını ifade eden Demirel, hastanede olan gazilere de şifalar diledi. İlçe Müftüsü Burhan Barut tarafından yapılan duanın ardından, protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezdi. Serginin Pazartesi gününe kadar açık kalacağı belirtildi.

        Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Metin Demirel, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 107. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Behiç Kunaç, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        (CS-SD-Y)

        13.07.2017 14:31:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler