Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Hasan Karahan'dan Başkan Subaşıoğlu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Valisi Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret etti.

        Denizli'de göreve başlayan Vali Hasan Karahan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nu ziyaret etti. Vali Karahan'ı Başkan Subaşıoğlu ile başkan yardımcıları Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç ve Ayhan Mazıoğlu karşıladı. Başkan Subaşıoğlu, Vali Karahan'a belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Denizli Valisi Hasan Karahan'a Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı da eşlik etti. Vali Karahan ve Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve belediye başkan yardımcıları bir süre görüştü, Başkan Subaşıoğlu belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Ziyaret sonunda Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Vali Hasan Karahan'a, özel tasarlanan Hendesi Tabak hediye etti.

        (MT-İA-Y)

        13.07.2017 15:09:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler