Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayapınar Yolu genişletiliyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Vatandaşların talebi üzerinde gerçekleştirilen çalışmanın tamamlanmasının ardından yolda asfalt kaplama işi de yapılacak.

        Manisa genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşları modern yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesinin Manisa-İzmir karayoluna ulaşımını sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Kurtuluş Kuruçay da çalışmaları yakından takip ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa-İzmir karayolu ile Yunusemre ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi arasındaki bağlantıyı sağlayan 2 kilometrelik yolda vatandaşlarımızın ve Mahalle Muhtarımızın talebi üzerine çalışma başlattık. Trafik güvenliğini tehlikeye atacak derecede keskin virajları barındıran ve dar olan yolda ekiplerimiz talebin ardından anında müdahalede bulundu. Orman Bölge Müdürlüğü'nden alınan izin dahilinde yürütülen çalışmayla taban genişliği 4 metre civarında olan yol, yer yer yaklaşık 8 metreye kadar genişleyecek. Sonrasında yolun zemininde gerekli düzeltme ve güçlendirme çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltını yenileyerek yolumuzu daha iyi bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

        (SC-Y)

        13.07.2017 16:47:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler