Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pamuk; "Zafer demokrasinin, meydan milletindir gerçeği 15 Temmuz'da bir kez daha ortaya çıkmıştır"

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, zafer demokrasinin, meydan milletindir gerçeğinin 15 Temmuz'da bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.

        Pamuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi milletin, ülkenin birlik, beraberlik ve geleceğine kasteden hainlere karşı destansı bir mücadele verdiğini belirtti. 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasiye ve milletin yüce iradesine karşı hain FETÖ örgütü tarafından yapılan kalkışma girişimini bir kez daha lanetlediklerini kaydeden Pamuk, "Bu kalkışmada ülkemizin geleceği için can veren şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Milletimizin iradesine kastedenler, yenilmeye mahkûmdur" dedi

        15 Temmuz darbe girişimin 1. yıl dönümünde Mersinli ve Akdenizli vatandaşları Cumhuriyet Meydanına davet eden Pamuk, "Zafer demokrasinin, meydan milletindir gerçeği 15 Temmuz 2016'da bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bu demokrasi zaferinin 1. yıl dönümünde Akdenizli vatandaşlarımızla, Cumhuriyet Meydanında aynı ruh ve heyecanla buluşalım" diye konuştu.

        (HSK-Y)

        14.07.2017 12:15:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler