Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiryakioğlu yeni kabineyi kutladı

        - GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu:

        - "Gaziantep'ten iki milletvekilimizin yeni kabinede görev alacak olması şehrimiz adına mutluluk verici bir gelişme"

        - "Başbakanımız Binali Yıldırım başkanlığında kurulayan yeni kabine, ülkemizin bekası ve istikrarı için çalışmalarını var gücüyle sürdürecektir"

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında kurulan yeni kabinede Gaziantep'ten iki bakanın yer almasının şehir adına mutluluk verici bir gelişme olduğunu söyledi.

        GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada, kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görevini sürdürecek olan Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı olarak görev yapacak olan Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'e başarılar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında oluşturulan yeni kabinenin Türkiye'nin bekası ve istikrarı için çalışmalarını var gücüyle aralıksız sürdüreceğine inançlarının tam olduğunu vurgulayan Tiryakioğlu, "Yeni kabinede görev alan bakanlar kurulu üyelerimizi kutluyor, yeni kabinen ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Kabinede daha önce Başbakan Yardımcısı olarak ekonominin patronluğu görevini yürüten Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek'in yeni kabinede de yer almasının ekonomi dünyası için sevindirici olduğunu belirten Tiryakioğlu, "Deneyim ve tecrübesiyle ülkemiz ekonomisinin kalkınmasına ve güçlenmesine büyük katkılar sağlayan Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek'in görevini devam ettirecek olması hem ülkemiz hem de şehrimiz ekonomisi adına önemli bir kazanç" şeklinde konuştu. Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül'ün ise kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapacak olmasının Gaziantep adına çifte mutluluk olduğunu kaydeden Tiryakioğlu, "Yeni kabinede Adalet Bakanı olarak görev yapacak olan Gaziantep Milletvekilimiz Abdülhamit Gül'e görevinde başarılar diliyorum. Şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

        (SD-Y)

        19.07.2017 16:50:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler