Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hiçyılmaz, İSO İkinci 500 Listesindeki Kayseri Firmalarını Kutladı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırması sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

        Hiçyılmaz, "İkinci 500 listesinde 16 Kayserili firmanın bulunması önemli bir başarıdır. Sıralamaya giren tüm firmalarımızı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

        Coreal Alüminyum Kablo San. Tic. A.Ş., Gürkan Ofis Mobilyaları San. ve Tic. Ltd. Şti., Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri San. Tic. A.Ş.'nin 16 firma içinde ilk üç sırada yer aldığını belirten Başkan Hiçyılmaz, "Şahin-Melek Et ve Et Mamülleri Gıda San. Tic. A.Ş., Kilim Mobilya Kanepe San. ve Tic. A.Ş., İpek Mobilya İmalat İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş., Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Karsu Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Meysu Gıda San. ve Tic. A.Ş., Mondi Yatak Yorgan San. ve Tic. A.Ş., Metal Matris San. ve Tic. A.Ş., Has Çelik ve Halat San. Tic. A.Ş., Parteks Tekstil ve Kağıt San. Tic. Ltd. Şti., Ceha Büro Mobilyaları A.Ş., Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş. ile adının açıklanmasını istemeyen bir firmamızı, Kayseri ismini listeye yazdırmalarından dolayı kutluyorum" şeklinde konuştu.

        Başkan Hiçyılmaz, İSO İkinci 500 listesinde yer alan Kayseri firmalarının başarısının, şehrin üretimi ve ticaretinde yaşanan gelişmenin göstergesi olduğunu ifade etti.

        Hiçyılmaz, Kayseri'nin üretim ve istihdamın yanı sıra ihracatında daha fazla artış kaydedebilmesi için Türkiye'nin sayılı firmaları arasında daha fazla firmanın yer alması gerektiğini vurgulayarak, "Şehrimizde üretim yapan ve ihracata yönelik çalışan firmalarımızın, Türkiye'nin önde gelen firmaları arasında yer alması beklentimizdir. 2023 hedeflerine ulaşmış bir Kayseri için daha çok firmamızın Türkiye'nin ilk 1000 Sanayi kuruluşu içerisinde yer alabilecek kapasiteye sahip olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

        (AÖ-Y)

        20.07.2017 11:50:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler