Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkarcı Düğün Salonu'nda ilk düğün heyecanı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan düğün salonu, hafta sonunda gerçekleştirilen ilk düğünle hizmete girdi. Düğün salonunda ilk nikâhı, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Merkezefendi Belediyesi Hatice Kulaklı Düğün Salonu, Arzu ve Mehmet Emin Keskin çiftinin düğünü ile açıldı. İlk düğünün nikâhını da Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kıydı.

        Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Başkarcı Hatice Kulaklı Düğün Salonu'nda dünya evine giren Arzu ve Mehmet Emin Keskin çiftini tebrik ederek bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulundu.

        Yaklaşık 400 kişilik bir kapasiteye sahip olan Merkezefendi Belediyesi Başkarcı Hatice Kulaklı Düğün Salonu'nda, düğün, sünnet, kına, toplantı, konferans gibi birçok etkinlik yapılabilecek.

        (SÇ-SÇ-Y)

        24.07.2017 16:14:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler