Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak'ta açık hava sinema günleri başlıyor

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Mamak Belediyesi'nin ilçe sakinlerinden büyük ilgi gören "Sinema Akşamları" etkinliği bu yıl da sıcak yaz gecelerini açık hava sineması keyfiyle renklendirecek.

        Sinema akşamları, 7 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00'de Başak Aile Merkezi'nde start alacak. Türk Sineması'nın önemli yapıtlarının yanı sıra günümüz filmlerinin de sergileneceği "Sinema Akşamları" etkinliği, Mamak'ın farklı noktalarında bir ay boyunca ücretsiz izlenecek. Gelenekselleşen Sinema Akşamları'na Mamaklıları davet eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Her yıl düzenlediğimiz sinema akşamları, yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği haline geldi. Mamaklılar bu yaz da aileleri ve çocuklarıyla birlikte, vizyondaki son filmleri keyifle izleyebilirler" dedi.

        Birbirinden güzel sinema filmleriyle sinemayı mahallelinin ayağına getiren Mamak Belediyesi'nin etkinlik çerçevesinde "Bir Varmış Bir Yokmuş" "Berlin Kaplanı", "Kocan Kadar Konuş", "İftarlık Gazoz", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Salako" filmleri sinemaseverlerle buluşacak. Sinema akşamları Ağustos ayının sonuna kadar devam edecek.

        (BEN-BT-Y)

        04.08.2017 10:16:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler