Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANKIRI (AA) - MHP, Çankırı'da seçim sonuçlarına yeniden itiraz etti.

        Çankırı İl Başkanı Çetin Kapdan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankırı merkez ve 10 ilçede seçim sonuçlarına itiraz ettiklerini söyledi.

        Daha önce merkez ilçe ve 11 ilçede İlçe Seçim Kuruluna itirazda bulunduklarını hatırlatan Kapdan, "İlçe seçim kurulları 3 ilçede itirazımızı kabul etti. Yapılan incelemede Şabanözü'de MHP'nin oyları 2, AK Parti’'nin oyları 1, Orta'da MHP'nin 1, AK Parti'nin oy sayısı ise 2 arttı. Eldivan'da ise değişiklik olmadı. Diğer ilçelerde itirazımız reddedilmişti" dedi. 

        Bu değerlendirmenin kendilerini tatmin etmediğini ifade eden Kapdan, "Bugün bir üst merci olarak İl Seçim Kuruluna merkez ve 10 ilçede oyların yeniden sayılması için itirazda bulunduk. Sadece Çerkeş ilçesinde itirazda bulunmadık. Seçim üzerinde bize göre şaibe var. Bu şaibenin kalkması için 11 ilçede itirazda bulunduk. Tüm oyların yeniden sayılmasını istedik" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler