Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SYDV kömür dağıtımları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Sercan Ülgen

        EDİRNE (İHA) - Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından her yıl dar gelirli ailelere yönelik düzenlenen kömür yardımı dağıtımı devam ediyor.

        SYDV Müdürü Fatih Erkol, 16 Ekim 2017 itibariyle başlayan kömür yardımları ile merkez ve merkeze bağlı köylere toplamda 4 bin 750 ton olarak tahsis edildiğini, bu rakamın bin 300 tonunun dağıtıldığını, geri kalanının da bu ay içerisinde dağıtılacağını söyledi. Erkol, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak 16 Ekim itibari ile kömür dağıtımına başladık. İlçedeki köylerimizde köy dağıtımları bitti. Merkez ilçemizde kömür dağıtımlarına devam ediyor. Toplamda 4 bin 750 ton kömür dağıtımı yapmayı planladık. Bu zamana kadar yaklaşık bin 300 ton gibi büyük bir bölümünü dağıttık. Dosya başvurusu olmayan ve gerekli şartları taşıyan vatandaşlarımızın başvuru yapmaları gerekiyor. Vakıf olarak tüm personelimiz ile en iyi şekilde vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.

        (SÜ-MEF-Y)

        06.11.2017 12:57:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler