Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇEDAŞ'tan mahalle muhtarlarına plaket

        (Fotoğraflı)

        Nurhan İçmez

        TOKAT (İHA) - Tokat'ta, Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (ÇEDAŞ) tarafından mahalle muhtarlarına törenle plaket takdim edildi.

        ÇEDAŞ'ın 2017 yılı yatırım çalışmalarımızı değerlendirildiği, 2018 yılı paydaşların yatırım taleplerini alındığı program Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altınordu, Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Tokat Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem ve merkez muhtarlarının katılımı ile yapıldı. Programda konuşma yapan Tokat Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, mahallelerde yaşanan elektrik arızalarına karşı ÇEDAŞ'ın kısa sürede ilgilenerek göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

        ÇEDAŞ Genel Müdürü Said Ahmet Akboğa ise şirket olarak tüketicilerinin temsilcisi olan muhtarları önemsediklerini ifade ederek, çünkü onlar gerçek anlamda mahallelerindeki köylerindeki tüketicilerimizin taleplerini bize bire bir iletiyorlar. Buda bizim için işlerimizi hızlı bir şekilde yaparak tüketicilerimizi memnun etmek için çok önemli bir husustur. Şirket olarak yaptığımız yatırımlarımızı paydaşlarımızla beraber yapmaya çalışıyoruz. 2018 yatırımının planlanmasına başladık. Bunu da nihai sonuca gelmeden önce paydaşlarımızdan da verileri almaya yönelik çalışma yapıyoruz. En önemli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızın da verecekleri katkılarının önemini biliyoruz. Onun için bu toplantıyı hazırladık" diye konuştu.

        Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altınordu ise çalışmalarda kurumlar arasındaki birlikteliğe dikkat çekerek, "Bu anlamda sayın genel müdürümüzden de bazı mahallelerde yeraltı çalışmaları trafo çalışmaları nezdinde gelen talepler noktasında yatırım kapsamında olmadığı müdürümüz tarafından bildirildi. Bunlarında ehemmiyetle 32 milyonluk yatırımın içerisinde Tokat'a özel bir sayfa açmasını diğer illerden biraz daha katkı sağlamasını istiyoruz" dedi. Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, şirketin kurduğu iletişim hatlarıyla sorunlar kısa sürede çözüldüğünü gözlemlediklerini ifade ederek, "Yapılan bu değerlendirme toplantısıyla hem şirketin çalışmalarını yakından görmüş olduk. Hem de sizleri burada toplayarak yüz yüze konuşma, görüşme ve önerilerinizi alma fırsatı da buldular. Yapılan bu toplantıdan dolayı genel müdürümüze ve kurum müdürümüze teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Yapılan konuşmaların ardından ÇEDAŞ'a verdikleri desteklerden dolayı mahalle muhtarlarına plaket taktim edildi.

        (Nİ-GF-BA-Y)

        07.11.2017 17:18:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler