Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arapgir İstanbul'a taşındı

        (Fotoğraflı)

        Hasan Eryılmaz

        MALATYA (İHA) - İstanbul'da gerçekleştirilen Malatya Tanıtım Günlerinde yer alan Arapgir Belediyesinin standı büyük ilgi gördü.

        Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Malatya Tanıtım Günlerini değerlendiren Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, "Beş günlük tanıtım programı dolu dulu geçti. İç ve dış görsellerle Arapgir'in tarihi ve kültürel özelliklerini tanıtmamızın yan sıra, yaptığımız hizmetler ve projelerimizi tanıtmak adına yakaladığımız fırsatı çok iyi değerlendirdik. Başta Köhnü üzümü ve reyhan çayı olmak yaptığımız yöresel ikramlarla ilgi odağı haline gelen standımızda, beş gün boyunca Arapgir musiki ekibi de olağan üstü gayret göstererek misafirlerimize yöresel müzik ziyafeti sundular. Standımızı ziyaret eden Bakanlarımız başta olmak üzere valilerimizi, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı, müsteşarlarımızı, dernek başkanlarımızı ve gurbetçilerimizi en iyi şekilde misafir ederek gelen misafirlerimize üzüm, reyhan çayı ve hediye ettik.İlk günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan standımızda Arapgir'in yöresel ürünlerinin de satışı yapıldı" ifadelerini kullandı. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Cömertoğlu, "Yerel ve ulusal medya kuruluşlarımızın canlı yayınlarına katılarak ilçemiz ve hizmetlerimize ilişkin bilgiler paylaştık. Önümüzdeki aylarda da bu tür geniş çaplı organizasyonlarla ilçemizi ve belediyemizin hizmetlerini tanıtmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

        (HE-BT-SD-Y)

        09.11.2017 15:41:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler