Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulalı öğrenciler meclis başkanlarını seçti

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Kula ilçesinde gerçekleştirilen ve 30 okulun meclis başkanının oy kullandığı Kula Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimini 13 oy alan Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Öztürk kazandı.

        Kula Kenan Evren İlköğretim Kurumları toplantı salonunda yapılan ilçe öğrenci meclis başkanlığı seçimine Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, okul müdürleri, öğretmenler, okul başkanları ve öğrenciler katıldı.

        Toplamda 30 okul başkanının oy kullandığı seçimde aday olan Halit Tokul İmam Hatip Lisesi öğrencisi Burak Esen 1 oy Yunus Emre Anadolu Lisesi Öğrencisi Süleyman Enes Biçer 7 oy, İbrahim Özboyacı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ramazan Çoruk 9, Selim Sabahat Palanduz Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Öztürk 13 oy aldı. 13 oy alarak rakiplerine karşı üstünlük sağlayan Öztürk, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Kula İlçe Öğrenci Meclis Başkanı olarak görev yapacak.

        Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin İzci, "Her okulda seçilen okul başkanları olduğu gibi ilçe bazında da seçilmesi gereken bir temsilci var. Kula'da geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da ilçe temsilcisi seçimini yaptık. 2017-2018 eğitim öğretim yılında Enes Öztürk başkan olarak seçildi. Öğrenci temsilcisi, öğrenciler ile idareciler arasındaki köprü gibidir. Öğrenci sorunlarını ve isteklerini, idarecilere aktaran öğrenci meclis başkanının da görevi bir öğretmen kadar yoğundur. Başkan seçilen öğrencimize görevinde başarılar diyorum" dedi.

        (SC-Y)

        09.11.2017 16:46:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler