Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı'nda geri dönüşümlü çocuk tiyatrosu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Döşemealtı Belediyesi, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) ile imzaladığı protokol kapsamında çocuklara yönelik müzikli tiyatro düzenlendi.

        Döşemealtı Belediyesi tarafından çocukların çevre bilinci kazanması amacıyla, müzikli tiyatro gösterisi düzenlendi. Yeşilbayır Kültür Merkezinde sahnelenen 'Çevreci Kedi' isimli oyununu Yeniköy, Hilmi Caner Saraçoğlu, Güngör Gencer ve Yeşilbayır ilkokullarında öğrenim gören 365 öğrenci ve 16 öğretmen "Çevreci Kedi Çevki" izledi. Cam, plastik, kağıt ve metal ambalaj kostümleriyle sahneye çıkan oyuncular, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğini tiyatro gösterisiyle anlattı.

        (MT-MK-Y)

        16.11.2017 10:41:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler