Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölbaşı Belediyesi 2018 Mali Bütçesi onaylandı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının 2. oturumu Belediye Başkanı Yusuf Özdemir başkanlığında yapıldı.

        Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, toplantıya katılan meclis üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken daha önce komisyona sevk edilen 2018 mali bütçesi görüşüldü. Belediye Meclisinde 2018 mali yılı bütçesi 55 Milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi. Bütçe içerisinde ise belediye yeni hizmet binasının yapımı, yeni itfaiye binasının yapımı, yeni araç garajının yapımı, göl çevresi projesinin yapımı, yeni mezbahana yapımı, yeni mezarlık alanının yapımı ve diğer bütçe kalemleri yer aldı.

        Ayrıca belediye meclisinde alınan kararların belediyenin resmi internet sitesi olan www.golbasi.bel.tr adresinde yayımlanacağı bilgisi verilerek belediye meclisinin Aralık ayının ilk Çarşamba günü toplanma kararı alındı.

        (CK-SD-Y)

        16.11.2017 11:22:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler