Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Valiliği himayesinde, Eceabat Kaymakamlığınca organize edilen, Çanakkale Savaşları'nın 100. Yılı dolayısıyla Başbakanlık Tanıtma Fonu tarafından desteklenen "100. yılda Şehitlikte İftar Programı" kapsamında üniversite öğrencileri iftar açtı.

        Hava muhalefeti nedeniyle Eceabat Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftara Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) öğrenim gören 20'ye yakın öğrenci katıldı.

        İftar açan öğrencilerden Burkino Fasolu Muhammed Emin Ganemtore, gelecek yıl İlahiyat Fakültesinde öğrenim göreceğini belirterek, "Ramazan ayı çok iyi geçiyor. Çok mutluyuz, dualar ediyoruz. Memleketimizde de toplu iftarlar oluyor. Ancak bu kadar değil" dedi.

        Bangladeş'ten gelen ve Ziraat Fakültesinde öğrenim gören Ashegur Rahman Saykat, "Türk yemeklerinden en çok pirinç pilavını seviyorum" diye konuştu.

        Kaymakam Nurettin Dayan ise iftar programlarına sponsor olan kişi ve kurumlara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler