Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Gülnar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler ve ailelerine iftar verildi.

        Gülnar Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen iftarda Gülnar Kaymakamı İsmail Pendik, öğrenciler ve aileleriyle ilgilendi.

        Pendik, yaptığı konuşmada ilçe merkezi ve 50 mahallede bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere ve ailelerine iftar verdiklerini söyledi.

        Kaymakamlık olarak her zaman ziyarete açık olduklarını bildiren Pendik, "Herhangi bir sıkıntınızı, mutluluğunuzu bizlerle paylaşabilirsiniz. Kapımız sizlere hep açık" dedi.

        Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel de belediye olarak açtıkları ihtiyaç bankalarından fakir ve kimsesiz öğrencilerin yararlanabileceğini belirtti.

        Gülnar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Burgut ise öğrencilere iftarın ardından ramazan kolisi dağıtacaklarını belirterek, programa yaklaşık 150 öğrencinin katıldığını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler