Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ailesi, kızlarından ayrı geçirdikleri ilk bayramda kabri başında dua edip gözyaşı döktü.

        Özgecan'ın babası Mehmet, annesi Songül, kardeşleri Beste ve Barış Ali Aslan ile akrabaları, sabah saatlerinde Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki kızları Özgecan'ın kabrine geldi.

        Kızlarının mezarını çiçeklerle dolduran aile üyeleri, bir süre dua edip Kur'an-ı Kerim okudu. Özgecan'sız ilk bayramını geçiren baba Aslan, kızının mezarı başında "Meleğim" diye seslenerek gözyaşı döktü.

        Öte yandan, bayram dolayısıyla yakınlarının mezarını ziyarete gelen vatandaşlar da yakınlarının mezarlarını ziyaret ettikten sonra Özgecan Aslan'ın kabrine gelerek toprağı sulayıp, çiçek bıraktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler