Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de düzenlenen operasyonda terör örgütü DAEŞ'e katılmak isteyenlere aracılık yaptığı tespit edilen 4'ü Suriyeli, 7 kişi yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Suriye sınırına yakın illerde terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonlardan kaçan 7 kişinin, Silifke ilçesine bağlı Taşucu Mahallesi'nde saklandıklarını belirledi.

        Belirlenen adrese baskın yapan ekipler, A.K, M.S.K, V.K.  ile Suriye uyruklu R.Ş.M, A.E.H, M.V, ile H.E.M'yi gözaltına aldı.

        Yapılan incelemede zanlıların DAEŞ'e katılmak isteyen yerli ve yabancı terör örgütü sempatizanlarına aracı oldukları ve terör örgütüne malzeme aktarımı ile lojistik destek sağladıkları tespit edildi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler