Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - AK Parti Batman Milletvekili adayı Ataullah Hamidi, "Bölgemiz ve Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Ülkemizde kardeşliğin yerini bulması, barış sürecinin güzel bir şekilde  neticelenmesi için bir vekil olarak gücüm yettiğince gayret göstereceğim" dedi. 

        Hamidi, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak 26. Milletvekili  Genel Seçimlerinde 12 yıl aradan sonra AK Parti'den miletvekili adayı olduğunu hatırlattı. 

        Batman'da iki dönem belediye başkanlığı, iki dönem milletvekilliği yaptığını belirten Hamidi, Batman halkından aldığı  talepler doğrultusunda tekrar siyasete  dönüş kararı aldığını söyledi.

        Hamidi, şunları kaydetti:

        "Genel merkezden başbakanlıktan arayıp  sizi liste başı yapıyoruz  hayırlı olsun dediler. Hem Batman kamuoyunun beklentisini boşa çıkarmamak, hem de bu teveccühü yerine getirme açısından bu teklifi kabul ettim.  Seçimler inşallah ülkemize, memleketimize ve  Batmanımıza  hayırlar getirecektir. Bölgemiz ve Türkiye'miz zor bir süreçten  geçiyor. Ülkemizde kardeşliğin yerini bulması, barış sürecinin güzel bir şekilde  neticelenmesi için   bir vekil olarak gücüm yettiğince gayret göstereceğim. İnsanlar en değerli varlıktır.  İnsanların kardeşçe yaşaması, tek vücut olması için, ilk planda bunu öne alacağım. Gücüm nereye kadar yeterse oraya kadar süreci devam ettireceğim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler