Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

        Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Havza Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversitenin Havza'da yalnızca meslek yüksekokulu bulunmadığını belirtti.

        Rektör Akan, "Üniversitemiz, burada termal fizik tedavi hastanesi inşa etmekte. Önümüzdeki yıl bu hastane bittiği zaman öğrenciler, kendi branşlarında eğitim alacakları gibi ilçemize de önemli katkıda bulunacak. Sizlere tavsiyem, çok çalışmanız ve okumanız. Bizim nesil okumayı seviyordu. Şimdiki nesil ise sosyal medyanın yaygın kullanımında olsa gerek, sadece yazmayı seviyor." diye konuştu.

        Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Tural ise, okul hakkında bilgi verdi.

        Konuşmaların ardından CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek tarafından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e okula katkılarından ötürü plaket verildi.

        Belediye Başkanı İkiz, Havza Meslek Yüksekokulunun ilçeye değer kattığını belirterek, "Sayın Rektörümün katkıları ile üniversitemiz, ilçemize önemli bir yatırım yaptı. Sayın Rektörümü Havza her zaman bu yatırım ile anacaktır." dedi.

        Kaymakam Alper Tanrısever ve diğer katılımcılar, okulda dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve ödüllerini verdi.

        Mezun olan 341 öğrenciye belgelerinin verilmesinin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak, sevinç yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler