Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Güce İmam Hatip Ortaokulu'nda ilk mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

        Okul binasında yapılan törende konuşan okul müdürü Raif Yıldırım, Güce İmam Hatip Ortaokulu'nun ilk kez 2012 yılında 38 öğrenci ile eğitim öğretime başladığını söyledi.

        Yıldırım, ilk mezunlarını bu eğitim öğretim döneminde verdiklerini ifade ederek,"İlk mezunlarımızı vermenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Gönlünü ortaya koyan öğrenci, öğretmen ve aileler bugünü görene kadar büyük bir emek verdi. Biz okulumuz olarak öğrencilerimize, mesleki bilgi ve beceriyi kazandırarak mezun olduktan sonra da insani değerleri öğretmeye gayret ettik. Hayatları boyunca her alanda başarılar diliyorum. Mezun öğrencilerimizin yolları açık olsun.” dedi.

        Törende, öğrenciler Kur'an-ı Kerim okudu, ilahiler söyledi. Şiir dinletisinin gerçekleştirildiği tören, mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler