Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi (HSYK) Muharrem Özkaya Dinar'ın Çayüstü köyünde iftar verdi.

        Çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğine Milletvekili Ali Özkaya, HSYK Üyesi Muharrem Özkaya iftara gelen davetlileri köy meydanında tek tek karşıladı.

        Yemeğe, Kaymakam Mustafa Şahin, Dinar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Kadriye İlhan, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dinar'a yeni atanan hakim ve savcılar ile köy sakinleri katıldı.

        İftar programı sonrası HSYK üyesi Muharrem Özkaya birlik ve beraberlik içerisinde beşinci iftar programını gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

        Özkaya, "Mübarek ramazan ayının son iftarında burada hep birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Rahmet, bereket ve fazilet ayı ramazan ayı içerisinde, unutulanların hatırlanması, toplumun bütün katmanlarıyla milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi, kardeşlik ve selamlaşma kültürümüzün yaygınlaşması çerçevesinde, geleneksel hale gelen iftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler