Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - FETÖ'nün darbe girişiminde Ankara'daki Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'ne yapılan saldırıda şehit olan polis memur memuru Niyazi Ergüven'in babaevinde yas var.

        Türkoğlu ilçesindeki babaevine gelen Kaymakam Serdar Kartal, Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Emniyet Amiri Sebahatttin Öztırpan tarafından acı haber baba İsmet Ergüven'e verildi.

        Acılı baba Ergüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun daha önce Diyarbakır'un Sur ilçesindeki çatışmada da yaralandığını söyledi.

        GATA'da tedavi gören oğlunu ziyaret ettiğinde arkadaşlarını görünce oğluna sevinemediğini aktaran Ergüven, şöyle konuştu:

        "GATA'da oğlumun arkadaşlarını ziyaret ettim, onlarda hep ana kuzusu. Oğlunun yaralı kurtulduğuna sevinemedim. Bu milletin haini de bitmez, vatanseveri de bitmez. O Fetullahçıları Allah kahretsin. Allah onlara güzel ölüm vermesin. Benim yavrum şehit olmuş, hiç mesele değil. Allah'ın takdiri ilahisi böyleymiş. Hamdolsun yavrum kötü yerde ölmedi, vatanı, milleti, bayrağı, silahı ve dini için gitti. Allah'ıma şükür ediyorum. Bu milletin şehidi bitmez, geçmişte bitmemiş, şimdi de bitmez. Eğer şehitlerimiz olmazsa bu millet biter."

        Özel Harekat Polisi Ergüven'in 2 Şubatta terörle mücadele kapsamında Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki PKK teröristlerle çıkan çatışmada yaralandığı, GATA'da tedavisinin ardından memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde istirahat sonrasında tekrar görevine döndüğü öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler