Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da bir tıra arkadan çarpan otomobile başka bir tırın çarpması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada aynı aileden 4 kişinin cenazesi Muratlı ilçesinde toprağa verildi.

        Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi morgundan yakınlarınca alınan Fikret Bayka (49) ile eşi Hülya, oğlu Özgür ve kızı Özgen Bayka'nın cenazeleri, Kırkkepenekli Mahallesi Camisi'ne getirildi.

        İkindi namazını müteakiben kılınan namazın ardından cenazeler, Kırkkepenekli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Cenazeye Bayka ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

        Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Rıdvan Pehlivan'nın cenazesi de Şarköy ilçesinde toprağa verildi.

        Tekirdağ-İstanbul karayolunun Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesi mevkisinde dün, Rıdvan Pehlivan idaresindeki 59 YY 399 plakalı otomobil, Bekir Özmermer yönetimindeki 38 BJ 145 plakalı tıra arkadan çarpmış, Pehlivan ve aynı araçtaki Fikret Bayka ile eşi Hülya, oğlu Özgür ve kızı Özgen Bayka olay yerinde hayatını kaybetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler