Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'yi kabul etti.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, makamda gerçekleşen ve yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Vali Tuna, Tuğgeneral Köseali'ye başarı dileyerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

        - "Sakin Şehir" renklendi

        Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesince yaklaşık 3 yıl önce "Sakin şehir" ilan edilen Halfeti'de sahil kenarına çiçek dikildi.

        Birecik Baraj Gölü nedeniyle bir bölümü sular altında kalan, sakin ve huzur veren özelliğiyle Cittaslow Uluslararası Koordinasyon Komitesi'nin "Sakin Şehir" ağına dahil ettiği Halfeti, turizm sezonunda yerli ve yabancı çok sayıda turistin akınını uğruyor.

        Halfeti Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından ilçede yürütülen peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında çiçeklendirme çalışması yapıldı.

        Çalışmanın ardından sahil kenarı renkli bir görüntüye kavuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler