Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), “Hayat Yolculuğunda Birlikte Olalım” projesiyle Azerbaycan'daki 120 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye temin etti.

        TİKA'dan yapılan yazılı açıklamada, meslek edindirme kurslarıyla engelli vatandaşlara rehabilitasyon sağlanarak sosyal ve ekonomik hayata katılımlarına yardımcı olunduğu belirtildi. Bunun yanı sıra mozaik ve ebru sanatı gibi kursların da engelli vatandaşların hizmetine sunulduğu ifade edilen açıklamada, TİKA Bakü Program Koordinasyon Ofisinin (PKO) tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli vatandaşların sorunlarını çözmek için Gençliğe Yardım Fonu ile “Hayat Yolculuğunda Birlikte Olalım” projesini hayata geçirdiği vurgulandı.

        Açıklamada şunlar kaydedildi:

        "Bugüne kadar Azerbaycan’ın Zakatala-Balaken bölgesinde 36, Şeki’de 11, İsmayıllı-Kabele bölgesinde 24, Saatlı-Sabirabat bölgesinde 19 ve Bakü’de 30 olmak üzere, yürüme kabiliyetini kaybeden 120 ihtiyaç sahibine proje kapsamında tekerlekli sandalye temin edildi."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler